A Kheops Stúdió jó munkásemberei javában készítik az „egyetlen és eredeti” Drakula-kalandjáték harmadik, terveik szerint utolsó felvonását. Az idézőjeles kitétel azért indokolt, hiszen közben a Frogwares is kijött egy, a Bram Stroker híres-hírhedt univerzumán alapuló címmel. A Dracula 3 azonban a Dracula: Resurrection és a Dracula 2: The Last Sanctuary valódi folytatása lesz.

Az USA-ban a cuccot gondozó Encore bejelentette, hogy leszerződtek az amerikai Vöröskereszttel: a játék megjelenésének örömére Kaliforniában véradókörutat szponzorálnak, melynek stílusos, bár kissé bizarr neve így hangzik: Dracula Blood Drive. Los Angelesben és még hét helyen (köztük egyébként az Encore főhadiszállásán is El Segundóban) fog megállni az utazó véradóállomás, a résztvevők között díjakat sorsolnak ki, a főnyeremény természetesen egy példány a Dracula 3-ból.

Bármilyen fura is a dolog, mégiscsak remek ötlet, hiszen így talán még több emberhez eljut az üzenet a véradás fontosságáról, és tekintve a témát, elsősorban a fiatalokhoz, őket mozgathatja meg, ami mindenképp dicsérendő törekvés.