Frissítés!

Hétvégén a Dwarfheim megnyitja kapuit, avagy ezen a linken már lehet jelentkezni a bétára, ami péntektől vasárnapig (június 19.-21.) tart majd.

Az északi Pineleaf Stúdió megnyitja a játékosok előtt a kapukat, hogy a többjátékos összecsapások során derítsék ki, milyennek találják ezt az izgalmas és rendhagyó RTS-t. 

Eredeti cikk

  • Bemutatkozott a DwarfHeim
  • Ez egy RTS kooperatív elemekkel

A korábbi bétatesztek után a Merge Games elérkezettnek látta az időt, hogy a nagyközönség számára is bemutassa a norvég Pineleaf Studio egyedi RTS-játékát: ez a DwarfHeim, melynek különlegessége, hogy a városépítős-csatázós játékmenetet több résztvevő között osztja meg.

dwarfheim-bemutatkozott-a-kooperativ-varosepitos-rts.jpg

A DwarfHeim természetesen egyedül is játszható, ugyanakkor akár négy játékos is összefoghat, hogy felépítsék a legerősebb törpebirodalmat, majd legyőzzék az ellenfeleket. Ennek megfelelően négy különböző karakterosztály (Builder, Miner, Warrior, Diplomat) közül lehet választani. Lesz két külön single player játékmód is: a Sandbox módban zavartalanul építkezhetünk, míg a Survival módban a hullámokban támadó ellenfeleket kell feltartóztatni, de ezeknél is csatlakozhat mellénk három barátunk.

A játék megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert, az első gameplay trailer azonban nyújt némi ízelítőt abból, hogy mire számíthatunk a látvány és a játékmenet terén.

Támogasd te is a PC Gurut!