• Bekerült egy Item Store
  • És a prémium valuták
  • Sokan máris kiakadtak
  • És előre temetik a játékot

A Dying Light 2: Stay Human bár az első rész folytatása, önálló játéknak is felfogható, mert különálló történetet mesél el, ami nemcsak évekkel az első epizód eseményei után játszódik, hanem egy teljesen más országban. Az új város valahol Európa közepén fekszik, és négyszer akkora, mint az első felvonásnak helyet adó Harran. Néhány héttel ezelőtt a Dying Light 2-t fejlesztő Techland bejelentette, hogy bevezet egy új Item Store-t, valamint a prémium valutát, a DL-pontokat. Ezek most meg is érkeztek.

A csapat elmondta, hogy ezt a boltot elsősorban azért vezették be, hogy a játékosokat a programon belül tartsák, és ne kelljen az adott platform online boltjaiban (például a PlayStation Store-on) keresgélni az extra tartalmakat. A Techland jófejkedett egy sort, mert minden Dying Light 2 játékosnak 500 DL-pontot adott ingyen, de a rajongók hamar észrevették, hogy a legolcsóbb csomag, amit az Item Store-ban lehet vásárolni, bizony 550 pont – szóval mindenképp ki kell nyitni a pénztárcát. A Techland a bejelentéskor biztosította a játékosokat, hogy a boltban található csomagok csak kozmetikai jellegűek lesznek, viszont a FireDevil Bundle rögtön tartalmaz egy Inferno nevű spéci tárgyat, amivel hatalmas pusztítást lehet végezni a pályán. Azt nem tudni, hogy a Techland döntött-e a változtatások mellett vagy pedig a Tencent erőltette ezeket a dolgokat, mindenesetre sokan már most temetik a játékot.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.