• 20 dollár lesz a Dying Light Season Pass
  • Három DLC-t ad a játékhoz
  • Februárban jelenik meg az első DLC

A Techland tegnap este jelentette be, hogy egy Season Pass csomag is kapható lesz a legújabb játékukhoz, a Dying Lighthoz. Ebben, 20 dollárért cserébe, összesen három letölthető tartalmat kapunk, amelyek a következők:

Cuisine & Cargo: két hardcore misszió, ami alaposan próbára teszi a játékosok túlélőképességét. Az egyik küldetésben egy, a zombijárvány kitörésekor lezárt, s most élőholtaktól hemzsegő épületet kell átkutatnunk értékes zsákmány reményében, a másikban pedig Harran leghíresebb éttermét látogatjuk meg.

Ultimate Survivor Bundle: Ebben hét egyedi fegyver várja a túlélőket, valamint három speciális ruha és négy tervrajz, melyek segítségével durva fegyvereket rakhatunk össze.

The Bozak Horde: a DLC egy új pályát és egy új játékmódot hoz, konkrétan a Harran Stadiont, ahol hullámokban támadó zombikkal kell szembenéznünk, valamint egy rejtélyes pszichopatával, Bozakkal.

Az első adag, a Cuisine & Cargo februárban érkezik, s noha a többi bővítmény nem kapott dátumot, jó eséllyel havonta fognak jönni. A Dying Light január 30-án jelenik meg.

dying-light-season-pass.jpg