A Techland Dying Light című zombis mókája már a bemutatkozásakor felkeltette a figyelmemet, hiszen az élőholt téma újabb feldolgozása igen ígéretesnek tűnik.

A Dying Light jövő év elején érkezik, és a fejlesztők most leplezték le a co-op játék egyik csavarját, melyet az előrendelők egy ingyenes DLC formájában kapnak meg: „Az online játékosok egy komoly fenyegetéssel nézhetnek szembe éjszaka, mely a Night Hunter nevű zombi képében érkezik. Ez egy hihetetlenül erős zombi-mutáns. Ezek a támadások a Dying Light játékmenetének nélkülözhetetlen részei, amelyek minden platformon elérhetők lesznek már a játék megjelenésének napjától. Az igazi rajongóink, akik a játékot előrendelik, belebújhatnak a Night Hunter bőrébe, hogy levadászhassak az online játékosokat azok játékaiban.

A  Night Hunter tehát egy teljesen új karakter a Dying Light játékban, egyedi mozdulatokkal és fejleszthető képességekkel. A DLC engem kísértetiesen emlékeztet az Evolve újítására, hát titeket? Itt van egy trailer is, melyet érdemes megnézni, parancsoljatok!