Az Bethesda most elsőször tartott sajtókonferenciát, de nagyon is jó okuk volt erre, ugyanis több olyan játékuk is készül, mit érdemesebb volt egy csokorba szedni, mint naponta mutatni egyet-egyet -- és milyen jól is tették! Noha a műsor a papírformát követte, nagyon kellemes, feszes tempójú előadást kaptunk, ahol egyetlen pillanatot sem fecséreltek el.

Már a kezdés is nagyon erős volt, hiszen rögtön a Doom bemutatójával indítottak. Kaptunk egy rendes gameplay-videót, amiben megcsodálhattunk a játékot mozgás közben, illetve részleteket kaptunk a multiplayer módról és a modtámogatásról. Utóbbiért egyébként egy elég robosztus rendszer, a Doom SnapMap platform gondoskodik. TOVÁBBI RÉSZLETEK A KAPCSOLÓDÓ HÍRBEN.

A Doom bemutatóban már látott SnapMap része a frissen bemutatott Bethesda.net nevű platformnak, ami amolyan közösségi háló-szerű oldal, ahol a cég minden friss játékát megtaláljuk, ahogy ezek hivatalos oldalait is. Lényegében egy gyűjtőhely mindennek, ami a Bethesdával kapcsolatos.

Ezt követte a Battlecry Studios bejelentése, miszerint az idén esedékes játékuk, a BattleCry bétatesztelésére immáron bárki jelentkezhet a hivatalos oldalon, és aki így tesz június 18-ig, az elsőbbségi bejutást kap.

A sorban a következő a Dishonored 2 bemutatója volt. Ebből egy CGI videót kaptunk, így magát a játékot sajnos nem láttunk, de azt megtudtuk, hogy egy új helyszín mutatkozik be és két játszható főszereplő lesz, természetesen egyedi képességekkel. Az Arkane Studios továbbá bejelentette azt is, hogy PS4 és Xbox One konzolra megjelenik az eredeti Dishonored. TOVÁBBI RÉSZLETEK A KAPCSOLÓDÓ HÍRBEN.

Új trailert kapott a The Elder Scrolls Online, amiben a Bethesda meglebegtetett előttünk két új zónát (The Imperial City, Orsinium) illetve a Dark Brotherhood is nagyobb szerepet fog kapni a jövőben.

Bemutatkozott az Elder Scrolls Legends is, egy free-to-play online kártyajáték. Erről részleteket még nem kaptunk, de nagyjából olyasmire kell számítani, mint a Hearthstone és társai. A tervek szerint a játék még idén meg fog jelenni PC-re és iOS operációs rendszerre.

A Bethesda a legérdekesebb sorozatát tartogatta a show legvégére, az utolsó negyed órát ugyanis teljes egészében a Fallout-univerzumnak szentelték.

Leleplezték a Fallout Shelter nevű mobiljátékot, amiben egy óvóhely menedzselését kell minél jobban elvégeznünk. Ez egy teljesen ingyenes alkalmazás, ráadásul még ma meg fog jelenni iOS operációs rendszerre. TOVÁBBI RÉSZLETEK A KAPCSOLÓDÓ HÍRBEN.

A Fallout Shelter persze eltörpül a Fallout 4 mellett, amely érezhetően a legjobban várt játék volt az eseményen. Erről többek között megtudtuk, hogy részletesebb karakterkészítőt kapunk, a főszereplő beszél, valamint összetett fegyver-páncél és településkészítő lesz. Igen, saját települést állíthatunk össze, lakókkal, kereskedőkkel meg mindennel. A Fallout 4 még idén, november 10-én meg fog jelenni. TOVÁBBI RÉSZLETEK A KAPCSOLÓDÓ HÍRBEN.

Ez volt a Bethesda sajtókonferenciája. Nektek hogy tetszett?