A műsor pontosan este kilenckor vette kezdetét (egy jó 20 perces felvezetés után), méghozzá egy kellemes montázsvideóval, amiben látható volt a STAR WARS: Battlefront 2, az új NFS, a FIFA 18, és a közeljövő többi nagy EA játéka.

Az első bemutatásra kerülő játék a Madden 18: Long Shot volt, amit egy amerikai focicsapat dobjátéka vezetett fel. Andrew Wilson lépett a színpadra, lényeg a kreativitás, ezt pedig rengeteg játékban ki lehet próbálni. Mindenki egy célért van a helyszínen, mert mindenki úgy gondolja, hogy a játékok jelentik a szórakozás legjobb formáját. Ezt fogja ünnepelni a EA a jelen lévő rajongókkal az elkövetkező három napban.

A Battlefield 1 kerül elő, játékosok arról mesélnek, hogy mi olyan nagyszerű a játékban. Újdonságok: éjszakai küzdelmek, keleti-fronti harcok, új térképek, érkezés: szeptemberben. Az új környezet (A cár nevében) remekül néz ki, a havas orosz területek egészen új élményt fognak nyújtani.

Ronaldo és a FIFA 18 lép színpadra, amit a lehető legmodernebb módon alkottak meg: Alex Hunter természetesen visszatér, a kérdés az, hova?


Need for Speed: Payback, amit Marcus Nilsson, vezető produer mutat be. Három karakter, három különböző személyiség, testreszabhatóság. Halálos Iramban 9, rendkívül akciódús a videó, már csak a család hiányzik...

Patrick Söderlund, EA Originals, az EA rengeteg megkeresést kap, és most eljött az ideje, hogy bemutassák a következő Originals címet, ami egy kooperatív akció-kaland móka, amiben egy börtönből kell megszökni. Csak nem Michael Scofield és Lincoln Burrows tér vissza? Nem! Ez a Way Out című játék, ami kizárólag az osztott képernyős élményre épít, akár online-ban, akár egy kanapéban játsszák... Felfedezés, kaland, járművezetés, akció, kifejezetten érdekes a koncepció, ügyesek a fiúk. Tervezett megjelenés: 2018 eleje.

Következik a Bioware új címe, az Anthem, nem sokat mutatnak, részletes gameplay-videó a Microsoft konferencián lesz látható.

Ismét egy EA Sports játék kerül bemutatásra, az NBA Live 18. Ingyenes demó érkezik augusztusban. Egyszerre lehet benne játszani az utcán és a ligában, minden amit teszel, meghatározza a sorsodat, azt, hogy ki leszel.

Star Wars: Battlefront 2! Iden Versio megszemélyesítője lép a színpadra, aki elmondja, hogy háromszor több tartalom lesz az új játékban, mint a 2015-ös részben. A multiplayerben több hős, több karakter, több bolygó, több minden lesz. A gunplay és ezáltal a fegyverek is teljes mértékben újra lettek tervezve. Darth Maul, Kylo Ren, Yoda, Rey, Fin, Chewbacca, ők feltűnnek majd a játékban. Az első kiegészítő az Utolsó Jediket fogja feldolgozni, mindezt külön díj fizetése nélkül, minden plusz tartalom ingyenes lesz!

Ennyi volt a 2017-es EA Play. Nektek hogy tetszett a műsor? Mondjátok el kommentben!

Természetesen holnap is folytatjuk, a Microsoft konferenciáját is élőben közvetítjük majd, illetve hozzuk az összefoglalót. Maradjatok velünk!