• A Ubisoft fokozza a hangulatot az E3 előtt
  • Lesz South Park, Far Cry 5, de meglepetések is akadnak bőven

A Ubisoft új lendületet vesz, ezt nem csak a nemrég lecserélt logójuk, hanem a korábban már bejelentett játékaik is alátámasztják. Nagy durranásra számítunk az E3 2017-es műsoruktól, melynek tartalmából most kapunk is egy kis ízelítőt, a marketingeseknek hála. A rövid videóból ugyan sok újat nem tudunk meg, ami újdonság lenne, azt természetesen kivágták, csak egy szöveges megjegyzést hagytak a helyén.

A képsorok és a “kihagyott” jelenetek alapján összeszedtük, mire számíthatunk: a műsor nyitásaként és zárásaként egy-egy “konferencia-exkluzív” szolgál majd; ezen felül bemutatnak egy vadonatúj címet; láthatjuk majd a South Park: Fractured but Whole-t; Yves guillemot is készül egy bejelentéssel; természetesen ott lesz a Far Cry 5 melyből új feature-öket is láthatunk majd. A még le nem leplezett címekkel kapcsolatos találgatásokat egyelőre rátok bízzuk, előzetes várakozásainkról még időben olvashattok majd a PGO hasábjain.

A Ubisoft show-ja hazai idő szerint június 12-én este 10 órakor kezdődik majd, ezt megelőzi egy 40 perces “pre-show”, 9 órai kezdettel. Ha nem értek rá vagy lemaradnátok, akkor sem kell aggódni, a PGO-n mindenről beszámolunk majd.