A PC Gaming Show pontosan hét órakor kezdődik, több műsorvezető konferálja fel a játékokat. Lássuk, hogy miket!

XCOM 2: War of the Chosen. Új sztori, ellenségek, új karakterek, akik eltérő jellemekkel rendelkeznek. Néhány elemet visszahoznak a korábbi játékokból. Van egy assassin, egy hunter, és egy warlock, ők a legerősebb szereplők, akiket az XCOM univerzuma valaha látott. Új ellenségek közé tartoznak az elveszettek, akik valaha emberek voltak, de az idők folyamán mutálódtak, és hajlamosak nagy tömegben támadni. Megjelenés augusztus 29. Nagyon közel van.

Ooblets, megjelenés 2018 eleje.

 

Battletech. Modern, körökre osztott játék, ami többféle játékmóddal várja az eredeti táblajáték rajongóit. Játékmenet is van, meglehetősen lassú, de jónak ígérkezik.

 

Mount & Blade: Bannerlord.

Total War: Warhammer 2 van soron, elsőként az E3-on lehet kipróbálni a Creative Assembly programját. Trailert mutatnak, rengeteg újdonság lesz a kampányban, megjelenés dátum egyelőre nincs.

 

Playerunknown's Battlegrounds, jönnek az új napszakok, és időjárési effektek (eső, köd, stb.), illetve új térképek is, például egy kellemes sivatagi.

Forza Motorsport 7/Sea of Thieves - semmi újdonság nincs, se a Forza előadásban, se a Sea of Thieves-ben. PR szöveg, amit már mindenki ismer tegnapról.

The Last Night, végre hosszabban is megtekinthető a tegnapi Microsoft konferencián bemutatott játék, kifejezetten stílusos a világ, de az előadó francia-angol kiejtését nagyon nehét megérteni: A The Last Night eredetileg egy apró flashjáték volt 2014-ben, ami továbbfejlődött azzá, amit tegnap és ma este láthattunk.

 

A Klei Entertainment is bemutatta új programját: GriftLands. Nem lehet sokat tudni a játékról, a fejlesztők hamarosan újabb információkat adnak, de a megjelenés tervezett dátuma kiderült. 2017 vége/2018 eleje.

Echo Arena, új VR játék, Oculus Riftre fejlesztve. Megjelenés jövő hónap végén.

 

Lawbreakers, hónap végén zárt béta, július elején nyílt béta, megjelenés augusztus 8. PS4/PS4 Prora, valamint Steamre érkezik.

Wargrooves, kicsit RPG Maker szerű játéknak tűnik, de valójában nem az, hanem egy körökre osztott program, aminek a térképszerkesztőjét mutatják be, valamint kevés játékmenetet.

 

Middle-earth: Shadow of War. Két perc cinematic, semmi más.

Age of Empires Definitive Edition, 4K-s felbontás, újrakevert hang, új játékelemek, de a jól simert élmény. Mindent újralkottak az eredeti játékból, de világpremiernek nevezni egy 20 éves játékot... Nos, enyhén furcsa.

 

Ennyi volt a PC Gaming Show. Vontatott és hosszú (107 perc!), a twitch.TV-s nézők szerint is a legrosszabb E3-as előadás volt a PC Gamer rendezvénye. Nektek mi a véleményetek?

Hamarosan kezdődik az Ubisoft konferenciája, maradjatok velünk!