• A Capcom egy kalandjátékot már biztos bemutat az E3 2018-on
  • A Playstation nincs rajta a platformok listáján

Az E3 2018 hivatalos oldalán lassacskán feltűnnek a fejlesztők, a kiadók és az általuk bemutatásra kerülő termékek kategóriái. És éppen egy ilyen lista, valamint annak furcsasága alapján spekulálhatunk arról, hogy vajon mivel készülhet az idei rendezvényre a Capcom. Ugyanis kalandjáték kategóriában a PC, az Xbox One, és a Nintendo Switch szerepel, de sehol a Playstation 4.

Mielőtt messzemenő következtetéseket vonnánk le, a legvalószínűbb alternatíva egy port, vagy remaster bemutatása lehet. A legkézenfekvőbb alternatíva a PC-s Monster Hunter World (melyről egyébként tudjuk, hogy még az év folyamán jelenik meg), Nintendo Switch-re pedig talán az Okami érkezhet. Xbox One-ra talán egy újabb Dead Rising folytatással készülhetnek, na de hol a Playstation 4?

Igazság szerint ugyanezt a kérdést feltehetjük a Bethesdánál is, ahol gyakorlatilag minden létező platformra lesz bemutató, de a PC nincs köztük. Ugyanakkor a CD Projekt Red és az Activision oldala is üres, szóval igen valószínű, hogy egyes fejlesztők/kiadók rejtve tartják címeiket. A pletykált Devil May Cry 5-ről pedig nehezen tudjuk elképzelni, hogy kihagyná a Sony konzolját…

capcom-games-logo.jpg