• Brutálisan hangulatos trailert kapott a The Division 2
  • A játékban Washington D.C.-t járhatjuk be, ahol háborús körülmények uralkodnak
  • A fejlesztők komoly sztorit, 8 fős raideket és ingyen DLC-ket ígérnek

Már tegnap is bemutatkozott a The Division 2, most viszont kicsit több részletet is megtudhattunk róla az Ubisoft saját E3 konferenciáján. A bemutató egy nagyon hangulatos trailerrel kezdődött, melyből megtudhattuk, hogy fosztogatók uralják Washington D.C. utcáit, de a videó vége felé feltűnt egy paramilitáris szervezet néhány tagja is, akik szemlátomást már a saját törvényeik szerint élnek.

the-division-2-01.jpg

De nem csak egy videót kaptunk, hanem egy rakás egyéb információt is. Kiderült például, hogy a sztorira ezúttal sokkal nagyobb gondot fordítottak a készítők, akik azt ígérik, ezúttal már súlya lesz a döntéseinknek, így tényleg rajtunk áll, hogy a kampány végén milyen állapotban hagyjuk ott a várost a civileknek.

Bővülni fog a végjáték is: amennyiben végigjátszottuk a kampányt, választhatunk magunknak egy specializációt, ahol tovább fejlődhetünk. Ezek a specializációk egyrészt egyedi fegyvereket (számszeríj, gránátvető vagy mesterlövészpuska) adnak a kezünkbe, másrészt pedig különféle képességeket és kinézeteket is kioldhatunk velük, így teljesen testre szabhatjuk a karakterünket. Szintén érdemes még megemlíteni, hogy a The Division 2-ben már helyet kapnak a raidek is, melyeket 8 fős csapattal teljesíthetünk.

Ami pedig a további támogatást illeti, az első év során összesen három DLC-vel számolhatunk, melyek mind új sztorit, új helyszíneket és új küldetéseket hoznak majd magukkal. Ráadásul mindegyik teljesen ingyenes lesz, ami külön jó hír.

A The Division 2 2019. március 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.