WTF jelenettel nyit az Ubisoft konferencia, jelmezesek,  és egy felöltöztetett panda táncol egy fúvószenekar muzsikájára: nem, nem lőtték be magukat az Umi emberei, ezzel vezetik fel a Just Dance 2019-et, aminek a megjelenése az utolsó negyedévben lesz.

 

A tavalyi bejelentés után ismét Beyond Good & Evil 2-t láthatunk. A bemutatott anyag elképesztően jól fest. egy űrjelenetet loáthatunk, aminek a végén feltűnik Jade is! Az első játék malaca, P.J. is visszatér, illetve több új karakter is leleplezésre kerül. A program a 24. században játszódik. A műfaja akció-kaland-RPG, amiben lesz kooperatív játékmenet is. Az Ubisoft a rajongók alkotásaival akarja feldíszíteni a játék helyszíneit, erre szolgál a nyílt Space Monkey  program. Az első munkák leleplezésére a BGEFesten kerül sor, amit az Ubisoft Montpellierben tart meg az év folyamán.

 

Rainbow Six: Siege van napirenden, 35 millió játékossal rendelkezik már a program, az esport jelentőségét nyomatják, amiből egy dokumentumfilm is készült.

 

Ubisoft Redlinx és az Ubisoft Kiev új Trials játékot fejleszt, ami nagyobb és jobb lesz, mint a sorozat eddigi részei. Trials Rising a címe, Brad Hill beszél arról, hogy a Trials kihívást ad, ugyanakkor jutalmazó is. Azért hozta létre a Trials University YT csatornát, hogy segítsen a játékosoknak. Zárt béta lesz, megjelenés 2019. februárjában, PC-n, PS4-en, és Xbox One-on. Hogy miért volt szükség a Trials University-re? Az olyan bukások miatt, mint amiket a bemutató végén vetítenek le.

 

Division 2! Cinematic trailert mutatnak, egy nemzet haldoklik, a játékosok által alakított ügynököknek kell megvédeniük a civileket, különben az ország türanosszok uralma alá kerül. Lesz specializáció, egyedi fegyverekkel és képességekkel. Az első évben három plusz tartalom jelenik meg a játékhoz, teljesen ingyenesen! Várós játék, nagyon!

 

Mario+Rabbids: Kingdom Battle - Donkey Kong Adventure DLC megjelenés: június 26. Nagyon elborult tartalomnak ígérkezik, de az élő zene, ami a bemutató alatt megy, zseniális!

 

A tavalyi Skull & Bones leleplezés után idén hosszabb cinematic videót, sőt játékmenet videót is kaptunk az Ubisoft kalózos programjából, ami nagyszerűen fest, és hihetetlenül hangulatos! Év játéka lehet belőle simán, ha a premier után is ennyire jó lesz, mint most.

 

Beköszön a StarLink: Battle for Atlas, majd a For Honor következik. Az alapjáték ingyenesen elérhető limitált ideig, és jön egy kiegészítő, ami Kínát hozza el a középkori háborús játékba.

Ezután az Ivory Tower és a The Crew 2 következik. Semmi különleges.

 

Hivatalosan ie bemutatkozik - videóval - az Assassin's Creed: Odyssey, ami az emberi történelem hajnalára, az ókori Görögországba viszi a játékost. Férfi és női karakter közül lehet választani, a fejlesztők megváltoztatták a történetmesélés módját is - vannak beszélgetés opciók. Kassandra már megvásárolható az Ubi Store-ban. Megjelenés: október 5!

 

 

Ennyi volt az Ubisoft konferencia, ami simán pályázik az E3 2018 legjobb showjának címére, de persze nem szabad elfelejteni, hogy lesz még egy Sony bemutató is, ami simán átveheti a címet! Maradjatok velünk!