A Ubisoft konferenciáján leplezték le a The Division 2-vel kapcsolatos jövőbeli terveket. Ezek alapján az első évben kapunk egy háromrészes történetet, amely nem csak Washingtont mutatja be nekünk jobban, de az első résznek helyet adó New Yorkba is visszatérhetünk.

A júliusban érkező DC Outskirts: Expeditions lesz az első felvonás, amiben akár a Washingtoni Nemzeti Állatkertbe is ellátogathatunk. A feladatunk az Outcastok vezérének megtalálása lesz, míg az új Expeditions-mechanizmus heti küldetéseket fog felajánlani.

A második rész a Pentagon: The Last Castle címet kapta. Ebben a Pentagont kell majd megvédenünk a Black Tusktól, és ekkor kapunk hozzáférést a The Division 2 második 8 fős raidjéhez.

A harmadik rész, a Coney Island: Homecoming 2020 elején érkezik, és egy új fenyegetés miatt az ügynököknek vissza kell térnie New York városába. Új módok, specializációk, egzotikus felszerelések, területek és fegyverek várnak majd ránk a régi/új helyszínen.

Emellett a The Division 2 június 13-tól 16-ig ingyenesen kipróbálható lesz, 27-ig pedig akciósan vásárolhatjuk meg. Ha így teszünk, ott folytathatjuk a játékot, ahol az ingyenes időszak alatt abbahagytuk.