• Érkezik a Watch Dogs Legion
  • A helyszín a várakozásoknak megfelelően London lesz
  • Ami immár egy diktatórikus rendőrállamként köszön vissza

Egy ideje már lehetett hallani pletykákat arról, hogy az idei E3-on bemutatkozik a következő Watch Dogs, ezt pedig az Ubisoft is megerősítette nem sokkal az esemény előtt, így senkit sem érhet nagy meglepetésként, hogy a franciák konferenciáját a Watch Dogs Legion igencsak méretes játékmenet-bemutatója nyitotta.

watch-dogs-legion-banner-01.jpg

Az előzetes információknak megfelelően a Watch Dogs Legion Londonban játszódik majd, méghozzá az eddigi Watch Dogs részekhez képest érezhetően futurisztikusabb közeljövőben, mikor Anglia fővárosa lényegében már rendőrállammá változott. Ezekkel a sokszor brutális túlkapásokat elkövető rendőrökkel szállhatunk szembe a DeadSec színeiben, azonban ezúttal már nem egyedül, hanem egy komplett csapatot irányítva. Ennek megfelelően szabadon válthatunk majd a szereplők között, tehát lényegében bárkivel játszhatunk, sőt, ha valamelyikük meghal, annak végleg búcsút kell intenünk. További érdekesség, hogy a többi szereplő is megemlékezik az illető elhullásáról.

A játék rendezője azt is elárulta, hogy a játékban minden egyes londoninak saját élete lesz, az pedig, hogy az egyes küldetések hogy alakulnak, nagyban függnek majd attól, hogy kivel vágunk nekik. Például az MI5 volt ügynöke máshogy fog hozzáállni a feladathoz, mint egy idős nénike (aki amúgy a bemutatóban is feltűnt, és eléggé odavágott a Scotland Yard embereinek).