Végre bemutatkozott a Crystal Dynamics és az Eidos Montreal régóta rejtegetett közös játéka, a Bosszúállókat a képernyőnkre varázsoló Marvel’s Avengers, amiben Vasember, Amerika Kapitányt, Thort, Fekete Özvegyet és Hulkot irányíthatjuk majd egymagunk vagy kooperatív módban.

A játék a Bosszúállók nyugati parti bázisának megnyílásával indít, ám az ünnepségbe egy igen látványos és méretes katasztrófa rondít bele. Ennek folyamán az emberek elvesztik a Bosszúállókba vetett hitüket, a mi feladatunk pedig annak visszaszerzése – na meg persze az ellenségek legyűrése.

avngerse3-dsagzrehdfx.png

A programot a megjelenése után sem hagyják magára, folyamatosan bővül majd új területekkel és hősökkel, például Hank Pymmel, a Hangyával. Mindezt teljesen ingyenesen.

A játék amúgy nem lesz része az MCU-nak, teljesen új történettel jön, és ahogy láthatjátok a trailerben, a szereplőket sem az ismert színészekről mintázták, de így sem lesz okunk panaszra, hiszen nem kisebb emberek szólaltatják meg a karaktereket, mint Troy Baker (Bruce Banner), Jeff Schine (Steve Rogers), Travis Willingham (Thor), Laura Bailey (Natasha Romanoff) és Nolan North (Tony Stark).

A Marvel’s Avengers 2020. május 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Stadiára.