• Befutott az Outriders első teaser videója.
  • Ez egy új Square Enix játék, amit az E3-on fognak bemutatni

Már csak néhány nap választ el bennünket a 2019-es E3 kezdetétől, melynek legizgalmasabb része idén is a konferenciák sora lesz, hiszen szokás szerint ezeken számíthatunk a legnagyobb bejelentésekre. A Square Enix is színpadra lép majd Los Angelesben, méghozzá igencsak erős felhozatallal, hiszen a Final Fantasy VII Remake, Marvel's Avengers párost biztosan látni fogjuk. Most pedig egy újabb játékról kaptunk hírt.

outriders-egy-titokzatos-sci-fi-a-square-enixtol.jpg

A titokzatos játék címe Outriders, amiről egyelőre szinte semmit sem tudni, hiszen csak egy nagyon rövid, alig néhány másodperces teaser videót kaptunk róla, amiben egy női karakter látható, aki éppen most kelt fel a hibernációból. A hangulat mindenesetre elég hátborzonató - lehetséges, hogy valamiféle sci-fi / horror keverékre számíthatunk? Egyelőre marad a találgatás...

Szerencsére már nem kell sokáig sötétben tapogatóznunk, egy hét múlva ugyanis már okosabbak leszünk: a Square Enix E3-as konferenciáját itteni idő szerint június 11-én, vagyis jövő hét kedden, a hajnali órákban tartják majd.