Azok a szerencsések, akik az Egyesült Államokban élnek és az OnLive július 15-i indulása előtt beregisztrálnak a rendszerbe, egy évig ingyen használhatják azt. Ez nem rossz ajánlat, reméljük, hogy ezt a lehetőséget azon játékosok százezreinek is fenntartja majd Perlman, akik csak jövőre kezdhetik el élvezni a szolgáltatást. Közben a játékok árairól is derültek ki infók: ha azt akarjuk, hogy a játék a saját tulajdonunkba kerüljön, szokásos bolti, azaz 10 és 50 dollár közötti összeget kell majd kifizetnie a játékosnak, míg egy játékbérletért, amely 3-5 napos lesz, nagyjából öt dollárt. Ha jól meggondoljuk, ezen összegek nem is tűnnek soknak, feltéve, ha igaz Perlman állítása, hogy akár egy netbookon is élvezhetjük teljes pompájában a Mass Effect 2-t.

Mihelyt lesznek valódi tesztek a szolgáltatás minőségéről, elsőként tudatom veletek, hogy az úttörő rendszer valóban olyan hatékony-e, mint ahogy azt mindenki várja.

Mindenesetre az Apple hírblogjáról már azt is megtudtuk, hogy a Borderlands kiválóan elfut az Apple új csodagépén, az iPad-en az OnLive segítségével. A sebességgel nem voltak gondok, de a játék irányítása egy kicsit problémás volt...