• Társasjáték készül a Darkest Dungeon alapján
  • Az adaptáció Kickstarter kampánya pedig hatalmas sikernek mondható
  • Jelenleg már több mint 1 millió dollár gyűlt ugyanis össze a játékra

A Mythic Games és a Red Hook Studios pár hónapja jelentette be, hogy társasjátékot készítenek a Darkest Dungeon alapján, az ötlet pedig természetesen rengeteg rajongó tetszését elnyerte. Tegnap pedig el is indult az adaptáció Kickstarter kampánya (amiről ebben a cikkünkben olvashattok kicsit részletesebben), hatalmas sikerrel.

darkest-dungeon-mythic-games-pcguru-5.jpeg

A fejlesztők eredetileg 300 ezer dollárt szerettek volna összekalapozni a projektre, ezt a célt azonban már a gyűjtés első órájában sikerült elérniük a rajongóknak, és jelenleg már több mint 1 millió dollárnál tart az összegyűjtött összeg. Ez pedig természetesen azt is jelenti, hogy az alapjáték megfinanszírozása mellett további bónuszokat is sikerült feloldani, így komplexebb romokat, új kártyákat és további főellenfeleket is kapunk majd, valamint a sima Darkest Dungeonön kívül elkészülhet a The Crimson Court kiegészítő adaptációja is, mely új helyszínnel és új ellenfelekkel vár ránk.

A Darkest Dungeon-társasjáték Kickstarter kampánya jelenleg is zajlik, ha felkeltette az érdeklődéseteket a játék, ezen a linken tudjátok támogatni.

tarsasjatek-keszul-a-darkest-dungeon-alapjan.jpg