A Darkest Dungeon már majdnem két éve megjelent, de a nemrég napvilágra került információk szerint még számíthatunk hozzá friss tartalomra, ugyanis a fejlesztők bejelentették a The Color of Madness névre keresztelt DLC érkezését. Az új kiegészítőben egy idegen eredetű tárgy okozza majd a legtöbb fejfájást hőseinknek, amely pont a birtokunk közelében talál telibe egy tanyát, megvakítva mindenkit, aki volt olyan szerencsétlen, hogy láthatta a becsapódást.

darkest-dungeon-madness-01.jpg

A fejlesztők egy blogposztban írtak a kiegészítőről, ez alapján pedig a következő újdonságokra számíthatunk:

  • Érkezik egy új küldetéstípus, melyben ellenfelek végeérhetetlen hullámaival kell megbirkóznunk, miközben egyre közelebb és közelebb nyomulunk a becsapódás helyszínéhez. Az itt elért eredményeinket lehetőségünk lesz majd összevetni barátaink vagy épp riválisaink statisztikájával is.
  • Kapunk továbbá egy új ellenséges frakciót is. A farmon élő szerencsétlenek porhüvelye továbbra is a környéket járja, és nincsenek épp barátságos kedvükben.
  • Végezetül pedig megjelennek majd a Comet Shardok is, melyeket a Nomad Wagonban verhetünk el új és kifejezetten erős tárgyakra.

A The Color of Madness pontos megjelenési dátuma még nem ismert, de a fejlesztők szerint 2018 tavasza környékén érdemes rá számítanunk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!