A Darkest Dungeont fejlesztő Red Hook Studios rendesen belehúzott, hiszen csak nemrég futott be a The Corps & Hound update, és máris a kapuban van az új tartalom.

Ráadásul ez egy ugyancsak igen régóta várt frissítés: a negyedik helyszín, a The Cove válik elérhetővé, benne újfajta, vízhez köthető ellenségekkel, két rettentő főellenséggel, új curiókkal (ezek azok a tárgyak, amiket vagy puszta kézzel, vagy valamilyen felszereléssel aktiválva történik valami jó vagy rossz), még több egysorossal Wayne June hátborzongató narrációjában, valamint pár meglepetéssel. Remélem, senki nem nyírta még ki a legendás szintű hőseit, ahogy azt is, hogy a srácok az új tartalom mellett kicsit a balanszra is rágyúrnak, ránk férne, mert már így is véresen hardcore a cucc, bele se merek gondolni, mi vár ránk az öböl mélyén...

A Darkest Dungeon: Those From Below címet viselő frissítést a stúdió az e hó végén megrendezésre kerülő PAX Prime Seattle rendezvényen mutatja be, majd ezután, szeptember elején élesedik a dolog – ám az ígéretek szerint még jön egy update a PAX előtt is.

Darkest Dungeon - Those From Below update