Ríviai Geralt életében a legtöbb problémát a nők okozták. Nem elég, hogy viharos a kapcsolata Yenneferrel, összeszűrte a levet annak barátnőjével, Triss-szel, és ha még emlékeztek a The Witcherre, volt egy harmadik komolyabb (és vagy egy tucat egyéjszakás) kapcsolat is, méghozzá Shanival, a fiatal medikussal.

Bár az első Witcherben Shani komoly szerepet töltött be, mi több, választanunk kellett közte és Triss között, a The Witcher 2: Assassins of Kingsben ennek semmiféle következményét nem láthattuk, szegény lányt épp csak megemlítették egyszer a karakterleírások között – de még saját karakterlapot sem kapott. A The Witcher 3: Wild Huntban sem jobb a helyzet, bár ott legalább egyszer szóba került a beszélgetések során.

A dolog most változik. Az októberben érkező első nagy kiegészítőben, a Hearts of Stone-ban visszatér a fiatal medika, legalábbis erre enged következtetni az a kép, amit a Steam adatlapon találunk. Mint látható, a kiegészítőt Shani arcképével dekorálták. Valószínű, hogy a hölgy visszatérése újabb hullámokat kever Geralt szerelmi életében. Vajon Geralt hogyan viselné, ha Yen, Triss és Shani egy légtérbe kerülne?

witcher-3-hearts-of-stone-shani.jpg