• Egyre többen utalgatnak arra, hogy idén érkezik a Call of Duty: Modern Warfare 4
  • Most épp az Infinity Ward egykori alkalmazottja tweetelt pár jelenetet a Modern Warfare 2-ből
  • A formális bejelentés az eddigi hírek alapján június vége előtt várható

Ebben az évben a hagyományoknak megfelelően új résszel jelentkezik majd a törhetetlen népszerűségnek örvendő Call of Duty, azonban azt, hogy a játék melyik alsorozata folytatódik, egyelőre nem árulták el az illetékesek. A hivatalos bejelentésről egyelőre annyit tudni, hogy június vége előtt várható, azonban az eddigiek alapján már most is igen valószínűnek tűnik, hogy a Modern Warfare 4 lesz az idei befutó.

call-of-duty-modern-warfare-4-mw4-battle-royale.jpg

Idén januárban például az Infinity Ward kommunikációs menedzsere posztolt egy igen sokat sejtető koponyát a Twitterre, április végén pedig a stúdió egy korábbi alkalmazottja is megszólalt a témában. Bár Robert Bowling természetesen nem mondott semmi konkrétat, azért azt tanácsolta egy rajongónak, hogy vegyen barna nadrágot, ha tényleg összepiszkítaná magát a Modern Warfare 4 bejelentésétől.

Bowling azonban nem hagyta ennyiben a témát, nemrég újabb rejtelmes üzeneteket osztott meg Twitteren: az egyiken egy Modern Warfare 2-ben is szereplő fénykép látható, a másikon pedig az a jelenet erősen eltorzítva, melyben Sepherd tábornok elárulja és kivégzi Roach-ot és Ghostot. Érdekesség, hogy mindkét videó erősen Ghostra fókuszál a végén: mindez összecseng azokkal az elméletekkel, mely szerint a Modern Warfare 4-nek ő lesz a főhőse.

Persze mindez nem tekinthető hivatalos bejelentésnek, ezért érdemes is a helyükön kezelni a tweeteket, de az biztos, hogy a Modern Warfare 4 bejelentése egyre valószínűbbnek tűnik.