• Nagyon úgy tűnik, hogy idén érkezik a Call of Duty: Modern Warfare 4
  • Az ezzel kapcsolatos pletykák először az egyik fejlesztő tweetje kapcsán kaptak szárnyra
  • És most az Infinity Ward egykori munkatársa is erősen utalt a Modern Warfare 4 létezésére

Az, hogy idén is kapunk egy új Call of Duty-t, nem is nagyon lehet kérdéses, azt viszont még nem lehet biztosan tudni, hogy az idei rész melyik alsorozatot folytatja, már ha egyáltalán folytatja bármelyiket is. Azonban az interneten keringő pletykák szerint jó eséllyel a Modern Warfare 4 érkezik majd, és bizony az Infinity Ward munkatársai is utaltak már ilyesmire az elmúlt hónapokban.

call-of-duty-modern-warfare-4-mw4-battle-royale.jpg

A stúdió kommunikációs menedzsere, Ashton Williams, például január másodikán tweetelt egy igencsak érdekes képet, melyen egy koponya látszódott, mellyel sokak szerint a Modern Warfare 2-ben szereplő Simon „Ghost” Riley hadnagyra utalt. Most pedig az Infinity Ward egy korábbi alkalmazottja, Robert Bowling, is megszólalt a Twitteren, méghozzá egy rajongó fogadalmára válaszolva. Az illető ugyanis tett egy olyan kijelentést, hogy összepiszkítja magát, ha idén kapunk egy újabb Modern Warfare-t, mire Bowling sejtelmesen csak annyit válaszolt, hogy akkor vegyen egy barna nadrágot.

Persze mindez még távol áll a hivatalos bejelentéstől, de azért az egyre gyűlő utalások alapján nem tűnik már olyan vad ötletnek, hogy idén tényleg befuthat a Modern Warfare 4.