• Idén visszatérhet a Call of Duty: Modern Warfare sorozat
  • Legalábbis erre utal az Infinity Ward kommunikációs menedzserének a tweetje
  • A tweet maga egy koponya, amiről sokaknak Ghost jutott eszébe a Modern Warfare 2-ből

Bár még csak január eleje van, és a Black Ops 4 sem jelent meg olyan régen, nagyon úgy néz ki, hogy már el is kezdődött a következő Call of Duty játékkal kapcsolatos információk szivárogtatása. És most nem valami bizonytalan forrásról beszélhetünk, hiszen a széria következő darabját készítő Infinity Ward kommunikációs menedzsere posztolt Twitteren egy nagyon érdekes GIF-et.

Magában az üzenetben mindössze egy koponya látható, de ez is bőven elégnek bizonyult ahhoz, hogy beindítsa az emberek fantáziáját. Akadnak, akik szerint a 2013-as Call of Duty: Ghosts folytatására akar utalni a GIF, mások szerint viszont a Modern Warfare széria térhet vissza a negyedik résszel, maga a koponya pedig a Modern Warfare 2 közönségkedvenc karakterére, Simon „Ghost” Riley hadnagyra, utal.

Érdemes lehet még megjegyezni, hogy a klasszikus Modern Warfare játékok fejlesztői közül nem egy épp idén májusban vándorolt vissza a Respawn Entertainmenttől az Infinity Wardhoz, így ha tényleg készül a negyedik rész, abban már az ő kezük is benne lehet.  

call-of-duty-modern-warfare-4-ghost.jpeg