• Nemrég kapott szárnyra a pletyka, hogy a következő Assassin’s Creed északon játszódik majd
  • De csak egy poszterre alapozva a The Division 2-ből
  • Most viszont további két forrás is megerősítette ezt a hírt

Tegnap kapott szárnyra a pletyka, hogy a következő Assassin’s Creed játék lehet, hogy a vikingeket állítja majd a középpontba. A hír alapján akkor egy bizonyos poszter szolgáltatta, mely a The Division 2-ben található meg, egész pontosan a Potomac Event Centert érdemes meglátogatnunk, ha vetnénk rá egy pillantást. A kép egy csuklyás alakot ábrázol, egyik kezében egy lándzsával, a másikban pedig valami gömbszerű tárggyal, mely sokak szerint csakis egy Édeni Alma lehet.

assassins-creed-valhalla-04.jpg

Ez, valamint a poszter tetején olvasható Valhalla felirat a teória szerint azt jelöli, hogy a következő Assassin’s Creed játék északon, a vikingek világában fog játszódni. Persze az ilyen rajongói elméleteket mindig érdemes fenntartásokkal kezelni, tűnjenek bármennyire is meggyőzőnek, a Kotaku nemrég lehozott egy cikket, mely szerint két egymástól független, a játékot ismerő forrás is azt nyilatkozta nekik pár hónapja, hogy a következő Assassin’s Creed játékban a vikingek jutnak majd főszerephez, maga a program pedig Kingdom alcímen fut.

Persze ez még mindig nem ér fel egy hivatalos bejelentéssel, de azért egyre biztosabbnak tűnik az északra tett látogatás.

assassins-creed-valhalla-03.jpg