• Gyanús posztert fedeztek fel a programban a The Division 2 játékosai
  • Az anyagon egy északi harcos látható, a kezében valamivel, ami emlékeztet egy Édeni Almára
  • Többen úgy gondolják, ez egy utalás lehet egy vikinges Assassin’s Creed epizódra

Körülbelül fél éve jelent meg az Assassin’s Creed széria legújabb darabja, az Odyssey, és az Ubisoft nyilatkozata alapján idén nem is számíthatunk újabb epizódra. Ez azonban nem törte le a rajongók lelkesedését, akik folyamatosan próbálják kitalálni, vajon milyen környezetben és melyik történelmi korban játszódik majd a sorozat következő része.

assassins-creed-valhalla-02.jpg

A február végén felreppenő pletykák például még egy római folytatásról szóltak Legion alcímmel, most azonban előkerült egy teljesen új teória is a The Division 2 egyik posztere kapcsán. A kérdéses kép egy csuklyás harcost ábrázol, egyik kezében egy lándzsával, a másikban pedig valamivel, ami a rajongók szerint gyanúsan hasonlít egy Édeni Almára. Ez, valamint a poszter tetején szereplő Valhalla felirat pedig többek szerint arra utal, hogy a következő Assassin’s Creed epizódban komoly szerep jut majd a vikingeknek illetve az északi világnak.

Elsőre persze kicsit meredeknek hangzik ez a teória (valamint természetesen érdemes is fenntartásokkal kezelni, mint minden spekulációt), érdemes megjegyezni, hogy az Ubisoft egyik művésze korábban megosztott néhány képet, mely szintén az északi világba helyezte a sorozatot, igaz, később az egykori alkalmazott azt nyilatkozta, hogy a képek csak egy hobbiprojekt részét képezték.

assassins-creed-valhalla-01.jpg