• Egyre csak közeledik az új Batman játék bejelentése
  • Amihez egy kódfejtős játékot is kitalált a WB Montreal
  • Melynek keretein belül minden nap egy kicsit több információt kapunk a projektről

A most hétvégén megrendezésre kerülő DC FanDome keretein belül már biztos bemutatkozik a legújabb Batman-játék, a projekt mögött álló WB Montreal azonban úgy döntött, a leleplezés előtt még kicsit húzza a rajongók agyát. Ehhez pedig egy kódtörő játékkal álltak elő, nagyjából úgy, mint ahogy az Activision is tette az idei Call of Duty kapcsán.

Ennek a játéknak a központi elemét a r3dakt3d.com néven futó weboldal jelenti, ahol tegnap feltűnt egy rejtélyes üzenet, miszerint az oldal üzemeltetői már vártak ránk, illetve egy visszaszámlálás is, mely ma délután ötkor ért véget. Ezután az oldal kicsit átalakult, és egy Twitterre kiposztolt háromjegyű kód megadása után letölthetővé tett egy igencsak rejtélyes képet, melyet kicsit lejjebb ti is láthattok.

Hogy mindez mire akar utalni, az jó kérdés, azonban nagyon úgy néz ki, hogy még csak a feladvány első részletét kaptuk meg: az oldal szerint ugyanis még három további kép vagy más információmorzsa vár ránk, melyek a következő három napban válnak majd elérhetővé, mindig pontban délután ötkor.