• Gyanús karaktermodellek és maszkok bukkantak fel Crash kapcsán
  • Állítólag a következő játékból származnak
  • A pletykák szerint 2020-ban jön és Crash Bandicoot Worlds lesz a címe

Az Activision egyik legnagyobb húzása volt az elmúlt években a Crash Bandicoot-franchise feltámasztása, hiszen két éve a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, idén pedig Crash Team Racing Nitro-Fueled futott nagyot a kasszáknál. Sejthető volt, hogy a remake-ek sikere esetén egy teljes értékű folytatás is érkezhet, most pedig egyre több jel utal arra, hogy ez bizony így is lesz.

egyre-tobb-jel-utal-az-uj-crash-bandicoot-jatekra.jpg

Elsőként a közelmúltban bemutatott "It's Time to Play" című PS4 reklámban fedeztek fel érdekes részleteket a szemfüles rajongók, Aku Aku mellett ugyanis egy teljesen új maszk is szerepelt a tévészpotban. Most pedig a fent látható plakát lett gyanús sokaknak, amely szintén ugyanezen kampány része, Crash karaktermodellje ugyanis egyértelműen más, mint a remake-ekben.

A reklámmal kapcsolatos spekulációt egyébként a másik Activision-sikert, a Spyro Reignited Trilogy-t összehozó Toys For Bob egyik fejlesztője is megosztotta a Twitteren, ami több mint gyanús.

Ha hihetünk a híreszteléseknek, akkor az új Crash-játék címe Crash Bandicoot World lesz, félig nyitott világú játékmenettel, valamint három vadonatúj maszkkal - ezekből láthattunk egyet az ominózus videóban. A szivárgások szerint 2020-ban érkezhet.