A Super Meat Boy című játékot hosszú ideig csak PC-re és Xbox 360-ra lehetett megvásárolni (plusz egyéb platformokra, Linuxra, és OSX-re), de a húsfiú kalandjai eddig elkerülték a Sony platformját. Most kiderült, hogy október 6-án megjelenik a játék PS4-re és PS Vitára is, de érdekes módon se a Sony, se a Meat Team hivatalosan nem erősítette meg az információt, amely az amerikai Sony weboldalon jelent meg.

Az, hogy a Super Meat Boy eddig elkerülte a Playstation konzolokat, annak a Meat Team szerint "nagyon bonyolult oka" volt. Ez a bonyolult ok valószínűsíthetően valamilyen Microsoft exkluzivitásban keresendő, ugyanis a játék először Xbox 360-ra és PC-re jelent meg, de Phil Spencer nemrégiben azt nyilatkozta, hogy szívesen látná a programot Xbox One-on is. 

Tommy Refenes, a Meat Team társalapítója kijelentette, hogy soha nem gondolta volna, hogy eljön ez a nap, és hogy nagyon boldog, hogy megjelenik a játék PS4-re. Jobb későn, mint soha, tette hozzá. Hát igen, van benne valami, végül is öt év majdnem eltelt az eredeti Xbox 360 megjelenés óta.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!