Eladó a Massive EntertainmentUgye múlt hónapban kezdődött az Activision-féle nagytakarítás, amiben számos nagy cím kiadásától megváltak, ezek közül pár játék már biztonságban van, és ha jól haladnak a Massive Entertainment dolgai, akkor a World in Conflict: Soviet Assault is megmenekül.

Martin Walfisz, a Massive elnöke a videogaming247 portálnak adott interjújában elmondta, hogy „számtalan lehetőségük van”, miután áruba bocsátották a céget a Blizzard és az Activision egyesülése után.

„Rengeteg lehetőségünk van, és jól haladnak az eddigi tárgyalások.”

A Massive jelenleg a World in Conflict: Soviet Assaulton dolgozik a Swordfish csapatának közreműködésével. Mellesleg a Swordfish is hasonló cipőben jár, mint a Massive, ugyanis ők is eladásra kerülhetnek.

„Elméletben eladhatják a World in Conflict jogokat a Massive-től külön is. Szerintem minden vevő szeretné, ha ezt a kettőt együtt vehetné meg (a WiC-re és a Massive-ra utalt), de ebben nem mi döntünk.”

Habár sok lehetőség áll a cég előtt, ám semmiképp sem biztos a jövőjük. Walfisz azonban megnyugtatott mindenkit, hogy a Massive át fogja vészelni ezt az időszakot. Legyen igaza...