• Idén szinte biztosan nem fog megjelenni az Elden Ring
  • Egyes források szerint még látni sem fogjuk 2020-ban

Nem mindennapi együttműködést jelentett be a Bandai Namco a tavalyi E3-on, a Dark Souls-széria mögött álló FromSoftware új játéka, az Elden Ring háttértörténetét ugyanis George R. R. Martin (A tűz és jég dala) írja. Az első teaser óta azonban nagy a csend a játék körül, mindössze pletykákat hallani, és komoly esély van arra, hogy ez az idei évben már nem is fog változni.

elden-ring-konnyen-lehet-hogy-iden-mar-nem-is-latjuk.jpg

Az információ attól az Imran Khantól származik, aki nemrég a Bloodborne PC-verziójáról szóló híresztelések kapcsán is megszólalt, nem sokkal később pedig egy újabb érdekes üzenetet tett közzé.

"Néhány dolgot, melyekről az emberek azt hiszik, hogy 2020-ban jönnek, könnyen lehet, hogy nem fognak megjelentetni - vagy akár csak megmutatni - 2020-ban" - írja a Game Informer volt vezető szerkesztője.

Tekintve, hogy a téma a FromSoftware volt, egyértelmű, hogy ezzel az Elden Ringre utal, így akik abban reménykedtek, hogy a következő hetekben, hónapokban látni fogjuk a még mindig hét lakat alatt őrzött projektet, azok könnyen lehet, hogy csalódni fognak...