• Frissült a Wild Sheep Studio weboldala
  • Új WiLD látványtervek kerültek fel

A Rayman és a Beyond Good & Evil szülőatyja, Michel Ancel 2014-ben hozta létre a Wild Sheep névre hallgató stúdiót, akikkel nem sokkal később le is leplezték első játékukat: ez volt a WiLD, mely a Sony kiadásában érkezett volna PS4-exkluzívként, ám már évek óta nem hallani róla semmit.

Az eddig látottak alapján a WiLD egy gigantikus, procedurálisan generált világban játszódik, még időszámításunk előtt, melyben alapvetően embereket irányítunk, ám sámáni képességeinknek hála bármelyik vadállat bőrébe belebújhatunk.

A 2014-es bemutató óta meglehetősen keveset mutogatták a WiLD-ot, a projektet vezető Ancel is legutóbb 2017-ben beszélt róla, most azonban újból életjelet adott magáról a játék, a Wild Sheep Studio hivatalos weboldala ugyanis új látványtervekkel bővült - pontosabban "új", hiszen vannak köztük korábban bemutatott darabok is. De a lényeg, hogy változott a dizájn, méghozzá a WiLD kapcsán, aminek nyilván meglehet az oka.

eletjelet-adott-magarol-michel-ancel-elfeledett-jateka-a-wild.jpg

Korábban voltak olyan pletykák, hogy a projekt átköltözött PS5-re, és ennek megfelelően a konzol bemutatója során fogják újból leleplezni a játékot - a friss mozgolódás alapján akár még lehet is valóságalapja a híresztelésnek.