Márciusban olyan látogatásban lesz részetek, amit sokáig emlegetni fogtok, a horrorfilmekre szakosodott Scream! ugyanis elhozza a skandináv horror legjavát. A látogatás című film a kritikusok szerint egy beteg, felkavaró, zsenális és borzongató alkotás, ami napokig motoszkál az ember fejében. Jönnek a Kegyetlen zsaruk is, akik kirabolnak egy alvilági nagymenőt. Titkok derülnek ki Párizsban, eszeveszett Kaliforniai rémálom tart majd titeket félelemben és reszketésben. Érkezik emellett az Aki bújt, aki nem legújabb része, a japán filmek szerelmesi pedig egy bizarr és szórakoztató zombifilmet kapnak.

A látogatás

Bjorn feleségével és közös gyermekükkel nyaral Toszkánában, ahol megismerkednek egy holland családdal. Mikor meghívást kapnak, hogy utazzanak el hozzájuk Dániából Hollandiába és töltsenek náluk néhány napot, a házaspár némi habozás után elfogadja az invitálást. A kezdetben jó hangulatú látogatás bizarr fordulatot vesz, amikor kiderül, vendéglátóik sötét titkokat őriznek.

Titkok Párizsban

Douglas Kennedy regényének adaptációjában Ethan Hawke  megmagyarázhatatlan események sorozatában találja magát.

Kalifornia rémálom

A Valami követ rendezőjének filmjében Andrew Garfield Hollywood sötét titkokat rejtő világában bizarr bűntények sorozatáról próbálja lerántani a leplet.

A roncs

Különleges ázsiai produkció, amely hét év munka eredménye. posztapokaliptikus világban játszódó, megdöbbentő disztópikus film egy igazi gyöngyszem.

Kegyetlen zsaruk

Mel Gibson és Vince Vaughn drágán megfizetnek a rossz döntéseikért a korrupció színterén a feszültséggel és váratlan fordulatokkal teli thrillerben.

Aki bújt, aki nem 4: Újjászületés

Louisiana otthont ad egy horrorfesztiválnak, amire egy fiatal pár is elmegy, de a lány furcsa víziókat kezd látni a hely múltjáról és a városi legendának számító Creeperről. Majd a rémálom valósággá válik, mikor valahogy elszabadul az ősi gonosz, és megkezdi szokásos vadászatát.

További premierek: A bosszú, Bezárva, Megtorlás, Sötét folyosók, 13 ördögűzés (premier előtti vetítés, exkluzívan a Scream! előfizetőknek.)