• Bloodstained: Ritual of the Night a címe Igarasi Kodzsi új alkotásának
  • A 2,5D-s akció-kalandnak tegnap kezdődött a kickstarteres kampánya
  • Kevesebb mint 24 órán belül 1,5 millió dollárt adtak össze a támogatók

Úgy tűnik, a rajongók nagyon is kíváncsiak, hogy a Konamitól való távozását követően mivel rukkol elő a sokak által csak Igavania néven ismert producer, akinek neve szinte összeforrt a Castlevania-sorozattal. Ugyan még csak tegnap indította útjára a Bloodstained: Ritual of the Night című vadonatúj projektjének pénzgyűjtő kampányát a Kickstarteren, de máris 1,5 millió dollárt dobtak össze annak elkészítésére a támogatók.

A Bloodstained főhőse, Miriam, az alkimista átokkal sújtott lány: bár képes természetfeletti tetteket végrehajtani és démonokat megidézni, bőre azonban kérlelhetetlenül kristályos anyaggá változik az idő múlásával. Hogy végzetét mégis megelőzze, egy szörnyű lényekkel zsúfolt kastélyon kell átverekednie magát, amelynek ura nem más, mint egykori barátja, Gebel.

bloodstainedmiriam.png

A minimum összeghatárt félmillió dollárnál húzta meg Igarasi, azonban ennek már most a háromszorosával rendelkezhet, így a startnál meghatározott összes extra tartalom megvalósítására is jut az összegből. Így biztosan kapunk két játszható karaktert, Nightmare nehézségi fokozatot, szinkront David Hayterrel (a Metal Gear Solid Snake-jének hangja), cheatkódokat és lokális kooperatív módot. A gyűjtés kerek egy hónapig tart még, így Igarasi közben akár újabb komponensekkel bővítheti a Bloodstainedet, ami a tervek szerint PC-re, valamint Xbox One és PS4 konzolokra jelenik majd meg.