Az eredeti tervek szerint, csak akkor készülhetett volna el a Beneath a Steel Sky folytatása, ha a Broken Sword: The Serpent's Curse gyűjtése során legalább egymillió dollár halmozódik fel. Ez a cél nem sikerült, hiszen a kalapozás 770 ezer (PayPal adományokkal együtt 820 ezer) dollárral zárult, a játék azonban mégis elkészülhet.

A Develop magazinnak adott interjújában a Revolution Software társalapítója, Tony Warriner bejelentette: el fog készülni a Beneath a Steel Sky 2. A csapat már elkezdte gyűjteni az ötleteket, a fejlesztés pedig az új Broken Sword megjelenése után fog megkezdődni.

A cég PC-re, Linuxra, Macintoshra, iOS-ra és Androidra fogja elkészíteni a játékot, de nem kizárt az sem, hogy konzolokra is fejlesszenek. A Broken Sword: The Serpent's Curse jövő tavasszal fog megjelenni, így még messze van a Beneath a Steel Sky 2.

]{iegészítés: aki kíváncsi az alapműre (ami a kalandműfajban valóban megkerülhetetlen alapmű), a Good Old Games oldaláról ingyenesen letöltheti az újabb Windowsokra optimalizált verziót!