• Kibannolták a Call of Duty: Warzone-ból RowdyRogant
  • A mindössze 6 éves Twitch streamer vélhetően a kora miatt került bajba

Alapból sem mondhatjuk túlságosan magasnak a Twitch streamerek átlagéletkorát, a maga 6 évével azonban RowdyRogan egyértelműen külön kategóriát képvisel – már csak azért is, mert korát meghazudtoló ügyességgel teljesít a Call of Duty: Warzone-ban.

elo-adasban-bannoltak-ki-a-call-of-duty-warzone-bol-a-twitch-egyik-legfiatalabb-sztarjat.jpg

Rogan tegnap is arra készült, hogy édesapjával közösen (ahogy mindig) streamelnek egy kis Warzone-t, ám amikor be akartak lépni, kellemetlen meglepetés érte őket, a fiatal játékos fiókját ugyanis felfüggesztették – szegény el is pityeredett a hír hallatán.

Hogy pontosan mi állhat a háttérben, az nem derült ki, de komoly esély van arra, hogy Rogan életkoráról van szó, hiszen a felhasználási feltételekben (amit mindenkinek el kell fogadnia) világosan szerepel, hogy csak 13 év felettiek játszhatnak a Warzone-nal. Ugyanez vonatkozik egyébként a Twitch-re is, de onnan még nem érkezett ilyesfajta tiltás vagy figyelmeztetés.

A fentiek következtében el is indult a #FreeRogan kampány a Twitteren, ami nem meglepő, hiszen az ifjú streamernek a Twitch-en 84 ezer követője, a YouTube-on pedig 118 ezer feliratkozója van.