• Izgalmas bűnügyi-sci-fi film debütál június 5-én a Netflixen
  • Az amerikai kormány egy bűncselekmények elkövetését lehetetlenné tevő jel sugárzását tervezi
  • Hőseink még az utolsó szabad hetekben elszánják magukat az Államok történetének legnagyobb rablására

Ahogy éledezik a filmvilág, valószínűleg a streamingszolgáltatók sem félnek már annyira az eredeti dátumok mentén bemutatni saját produkcióikat. A Netflixen például jövő héten érkezik a Snowpiercer sorozatadaptációja és az Űrhadosztály, ill. júniusban debütál Spike Lee rendezése és egy rendkívül izgalmas bűnügyi-sci-fi fim.

Az utolsó bűntény a jövőben játszódik, amikor az amerikai kormány a terrorizmusra és bűnözésre adott utolsó válaszként egy olyan jel sugárzásának a bevezetését tervezi, ami lehetetlenné tenné, hogy bárki tudatosan törvénybe ütköző cselekedetet kövessen el. Hőseink még az utolsó szabad hetekben elszánják magukat az Államok történetének legnagyobb rablására.

the-last-days-of-american-crime-e1589909273161-1.jpg

A fim alapjául szolgáló képregény Greg Tocchininek és annak a Rick Remendernek a munkája, akinek egy másik alkotásából, Az orgyilkos osztályból az HBO készített sorozatot tavaly. A rendezői székben Olivier Megaton (Elrabolva 2; A szállító 3ül, főszerepben Michael Pitt (Funny Games; Álmodozók). Premier június 5-én, alább láthatjátok a frissen közzétett magyar feliratos előzetest.