• A több Beastie Boys videoklipet jegyző Spike Jonze dokumentumfilmet készít a legendás bandáról
  • Megérkezett az első előzetes
  • Premier március 3-án az Apple TV+-on

A Bohém Rapszódia sikere valóságos lavinát indított a filmiparban. Sorra készülnek a nagyköltségvetésű zenés életrajzi mozik, de a streamingszolgáltatók is Hollywood nyomába eredtek. A Netflix például Martin Scorsese Bob Dylan doksija mellett készített egy minisorozatot a Mötley Crüe fénykoráról és egy reality-t a Charlie XCX produceri égisze alatt bontakozó Nasty Cherry-ről.

Most a nemrég indult Apple TV+ is beszáll a versenybe. Spike Jonze rendezői és produceri irányításával készítenek dokumentumfilmet a nyolcvanas-kilencvenes évek formabontó bandájáról, a Beastie Boys-ról. A kultikus rendező annál is inkább érdekelt a témában, mivel számtalan neves előadó mellett a BB-nak is készített videoklipeket, pl. a Sabotage-et. Alább láthatjátok a március 3-án debütáló produkció első előzetesét.

4192.jpg

Az új streaming platform egyébként eddig is igyekezett neves filmkészítőket szerződtetni. Novemberben debütált M. Night Shymalan vezetésével a Servant című pszichothriller és Jason Momoa főszereplésével a See című sci-fi sorozat, de nem kisebb figyelemre tart számot az Anthony Mackie-Samuel L. Jackson-Nicholas Hoult hármassal felálló, márciusban bemutatásra kerülő A bankár. Nektek van előfizetésetek?