• Egy fantáziadús kislány egyhangú életet él özvegy apjával
  • Amikor András megházasodik, a kislány barátokra lel és megismeri a varázslat erejét
  • December 2-án debütál az El a kezekkel a papámtól!

Régóta tudjuk már, hogy hamarosan saját rendezéssel jelentkezik Dobó Kata. Ma pedig végre befutott a tavaly ősszel forgatott El a kezekkel a papámtól! első előzetese. A Lakner Artúr Édes mostoha című regényét adaptáló film főhőse az eleven, cserfes Dorka, aki teljes egyhangúságban tölti gyerekkorát özvegy édesapja mellett. Amikor András hirtelen bejelenti, hogy megházasodik, az élénk fantáziájú kislány fantasztikus univerzumba kerül, új barátokra lel és megismeri a varázslat erejét. Nektek hogy tetszik az első kedvcsináló?

„Minden felnőttben ott él egy gyermek. Szerencsés az, aki ennek a gyermeknek minél több teret tud adni. Az El a kezekkel a Papámtól! stábja, alkotói csapata minden tekintetben az, hiszen a gyerekek szemén, világán keresztül kellett megálmodnia azt a csodálatos látványt, a varázslatos díszletekkel, jelmezekkel, amelyek remélhetőleg a nézőket is lenyűgözik majd! ” - nyilatkozta Dobó Kata új filmjéről.

Helmeczy Dorottya producer elmondása szerint az alkotók a célja az volt, hogy újra legyen magyar gyerek- és karácsonyi film a mozikban. Ennek megfelelően december 2-án debütál majd a 11 esztendős Marczinka Bori, Csobot Adél, Bokor Barna, Pálmai Anna, Gubás Gabi, Zsurzs Kati, Nagypál Gábor, Elek Ferenc, Járai Máté, Pindroch Csaba és Borovics Tamás főszereplésével készült opusz nagyvásznon. A forgatókönyvet Horváth András Dezső (#Sohavégetnemérős) írta, míg az operatőr Reich Dániel (Drakulics elvtárs).

img7363.jpg