• Elindult az Epic Games Store első nagy vására
  • Minden 15 euró feletti játékból extra 10 euró kedvezmény jár
  • Az ingyenes játékok is sűrűbben jönnek

A napokban már jeleztük, hogy közeleg az Epic Games Store első nagy vására, amely a csütörtöki nap folyamán éles is lett: az Epic Mega Sale keretein belül óriási kedvezmények mellett vásárolhattok az online áruházban.

elstartolt-az-epic-mega-sale-hatalmas-akciokkal.jpg

Alapból jókora leárazásokkal találkozhattok, akár 75 százalékig - például a magyar fejlesztésű Operencia: The Stolen Sun is negyedáron, 6.24 euróért kapható jelenleg. Ráadásul automatikus 10 euró kedvezmény jár minden olyan játékra, ami legalább 15 euróba kerülne, akár a leárazással együtt is.

A jó hír az, hogy a 10 eurós extra kedvezmény visszamenőleg is érvényes: ha május 2. és 15. között vásároltál olyan játékot, ami jelenleg akciós, akkor a következő napokban megkapod a különbözetet. Emellett az előrendelésekre is jár a 10 eurós mínusz, így érdekes lehet már most benevezni az olyan címekre, mint a Borderlands 3 vagy a Control.

Az Epic Mega Sale majdnem egy hónapig, június 13-ig tart majd. Ebben az időszakban pedig az ingyenes játékok is sűrűbben, hetente érkeznek - tegnap már meg is kaptuk az elsőt a Stories Untold személyében, a következő pedig a RiME lesz.