• Ingyenes a Stories Untold
  • Az indie gyöngyszem az Epic Games Store-ból szerezhető be
  • Az ajánlat pedig két hétig, azaz május 30-ig érvényes

Az Epic Games Store mostanában igencsak kitesz magáért, már ha a kéthetente érkező ingyenjátékok felhozatalát nézzük. Május első felébe például a World of Goo című remek logikai/ügyességi játékot kaptuk tőlük, előtte pedig a Transistort lehetett ingyen és bérmentve beszerezni az Epic digitális áruházában. Ez a remek sor pedig a mai napon tovább folytatódott, hiszen a következő két hétben a Stories Untold zsákolható be ingyen és bérmentve.

A Stories Untold lényegében nem is egy játék, hanem négy kísérleti alkotás gyűjteménye, melyek a kalandjátékok zsánerén igyekeznek csavarni egyet. A felhozatalban megtalálható például a klasszikus, szöveg alapú kalandozás és a point-and-click zsáner egyaránt. Ahhoz pedig, hogy mindez a miénk legyen, nem kell mást tennünk, mint felnézni a játék Epic Games Store oldalára, és ott a piros FREE gombra kattintanunk.

Valamint érdemes lehet még megjegyezni, hogy a jelek szerint elstartolt az Epic digitális áruházának első vására is, melynek keretein belül néhány igen komoly akció is helyet kapott, így az ingyenes játék bezsákolása után is érdemes lehet vetni egy pillantást a felhozatalra.

stories-untold-01.jpg