• Ingyenesen tölthető jelenleg a Steep
  • A télisportos játék május 22-ig szerezhető be

Egy hónapja nagyon szép gesztust tett azzal a Ubisoft, hogy a Notre-Dame-székesegyház előtt tisztelegve korlátozott ideig ingyenessé tették az Assassin's Creed Unity PC-verzióját. A jó hír pedig az, hogy a Ubisoft most újabb játékot ajándékoz: ezúttal a Steep PC-verziója lehet a tiétek ingyen és bérmentve.

ingyenesen-toltheto-a-steep-pc-verzioja.jpg

A legegyszerűbb, ha elindítjátok a Uplay klienst, ahol két kattintással hozzáadhatjátok a könyvtáratokhoz a játékot, ott pózol természetesen a főoldalon. De ha esetleg nincs kéznél az applikáció, akkor ezen a linken is beszerezhetitek egy bejelentkezést követően. Fontos, hogy legkésőbb május 21. (kedd) éjfélig adjátok hozzá a fiókotokhoz, hiszen az akció ekkor ér véget - maga a játék természetesen ezt követően is megmarad.

Aki esetleg nem ismerné: a 2016 decemberében megjelent Steep egy extrém sportos játék, amiben az Alpokban síelhetünk, snowboardozhatunk vagy siklóernyőzhetünk. Jelenleg a kapcsolódó DLC-k is erős leárazásban vannak, úgyhogy ha megtetszik a játék, akkor a kiegészítőkre is lecsaphattok akciós áron. Jó szórakozást - elvégre most az időjárás is közelebb van a télihez, mint a nyárihoz...