• A Ubisoft egy hétig ingyenessé teszi az Assassin's Creed Unity-t
  • Emellett 500 ezer eurót adományoznak a Notre-Dame-székesegyház felújítására

A Notre-Dame-székesegyház hétfő esti tragédiája az egész világot megrázta - a történtekre reagálva mi is közzétettünk egy összeállítást azokról a játékokról, amikben meg lehet csodálni Párizs ikonikus épületét. A lista élén természetesen az Assassin's Creed Unity szerepelt, amely a legrészletesebb betekintést nyújtja, ennek kapcsán pedig a Ubisoft egészen csodás gesztust tett: április 24-ig ingyenessé tették a játék PC verzióját.

ingyen-van-az-assassins-creed-unity-a-notre-dame-i-tuzvesz-miatt.jpg

Nincs más dolgotok, mint megnyitni a Uplay klienst, vagy ellátogatni erre a weboldalra, és pár kattintás után már a tiétek is lehet az Assassin's Creed Unity. Méghozzá örökre, mert bár az akció csak egy hétig tart, maga a játék utána is megmarad a virtuális könyvtáratokban.

Ez ráadásul még nem minden, a Ubisoft ugyanis 500 ezer eurót is felajánlott a székesegyház rekonstrukciójára, amiben egyébként könnyen lehet, hogy ők is részt vesznek majd, nem kizárt ugyanis, hogy az Assassin's Creed Unity-t is fel fogják használni a munkálatok során. Ezért most bizony jár az elismerés a francia kiadónak!