• Egy hónappal később jelenik meg Vin Diesel új filmje az amerikai mozikban
  • A gyártócég nem indkolta meg döntését
  • Magyar premierről egyelőre nem tudunk
  • A színész egy szupererővel rendelkező tengerészgyalogost fog alakítani

Vin Diesel új filmjének premierdátuma eredetileg 2020. február 21-re volt kitűzve, azonban jelen állás szerint csak március 13-án láthatja az amerikai nagyközönség, miközben magyar bemutatóról még szó sincs, tehát az sem kizárt, hogy itthon még tovább kell várnunk. A Sony nem indolkolta meg döntésének okát, azonban sejthető, hogy üzleti indokok állnak az egy hónapos csúszás hátterében.

A történet szerint hősünk egy néhai tengerészgyalogos, akit halála után forradalmi biológiai eljárások segítségével élesztenek újra. Ő azonban nem emlékszik múltjára, a kísérletek nyomán pedig egyszerre kivételes fizikai erő birtokába kerül. A Halálos Iramban filmek sztárja mellett egyébként olyan nevek bukkannak még fel majd a Bloodshotban, mint Guy Pearce (Bombák földjén), Eiza Gonzalez (Baby Driver) vagy Talulah Riley (Westworld).

bloodshot.jpg

A szkriptet Eric Heisserer (Madarak a dobozban; Érkezés) jegyzi, a direktori székben pedig Dave Wilson ül, akinek ez lesz a játékfilmes bemutatkozása rendezőként. A Bloodshot első előzetesét ugyanakkor már közzétették október végén, sőt magyar szinkronos változat is készült, amit alább láthattok.