Nem lehet azt mondani, hogy ezen a héten a magyar PS Store elkényeztetett volna játékokkal. Igazi újdonság nem került fel az áruházba, főleg teljes pakkok és indie-k kerültek fel a kínálatba. Lássuk, hogy mik!

World War Z Game of the Year Edition

A World War Z az elmúlt év egyik legnagyobb meglepetése és kereskedelmi sikere lett, amire a középrossz Brad Pitt film után sokan nem is számítottak. A zombiirtás majdnem tökéletes móka lett, a most megjelent Év Játéka változat pedig mindent tartalmaz, ami a programhoz az elmúlt időben megjelent, így az alapjátékot, a szezonbérletet, valamint az összes ingyenes és fizetős DLC-t. Tizenötezer forintért nem rossz ajánlat ez, így ha még nem próbáltad ki ezt az akcióorgiát, akkor ennél jobb alkalmat nem találhatsz!

LEGO The Hobbit

Peter Jackson Gyűrűk Ura trilógiáját a mai napig az egyik legjobb fantasy filmsorozatnak tartom, de az évekkel később bemutatott Hobbit közel sem tudta megadni azt az érzést, amit akár a Két Torony vagy a Király Visszatér nyújtott nekem. Ennek ellenére a filmből készített LEGO játékot megvettem, és ugyanazt kaptam tőle, mint bármelyik más kocka címtől. Aranyos és jópofa játékmenetet, darabokra eső ellenfeleket, és persze Tolkien klasszikus történetét. Kell ennél több a tiszta szórakozáshoz? Ugye, hogy nem?

Conan Exiles Complete Edition May 2020

Pontosan két évvel ezelőtt jelent meg a Conan Exiles, és bár a premierkor nem rabolta el minden barbár szívét, az elmúlt két évben az agresszív tartalombővítésnek köszönhetően egészen jó játék lett. A Funcom most egy pakkban kínálja a játékot és az összes DLC-t, így a csomag elképesztően hosszú játékórákat kínál minden barbárnak, aki Hyboria földjén szeretne kalandozni!

Emma: Lost in Memories

A Jandusoft SL alkotása egy oldalnézetes platformjáték, melyben egy fiatal lányt kell irányítani, aki egy baglyot követve egy szürreális és veszélyes világba kerül. A játék különlegessége, hogy a címszereplő Emma állandó sebességgel fut, de minden platform és fal eltűnik, ahogy hozzáér. A 2500 forintba kerülő program két játékmódot kínál, kampányt és egy ún. „Memory Chest” módot, melyben az előzőleg teljesített szinteket lehet újra játszani. A fejlesztők elmondása szerint a játék az emlékek elvesztésének hatását dolgozza fel, poétikusan és melankolikusan. Érdekes koncepció, megéri a kipróbálást.

image750x5e8751cc5efed.jpg