Már kedden elkezdhetjük a Square Enix tizenötödik végső fantáziálását. A rajongóknak már most érdemes a telepítésre készülődni: fontos lesz letölteni az első napi patch-et, mivel alapvetően fontos tartalmak lesznek benne, valamint a játék számára szükséges mennyiségű helyet is érdemes lesz felszabadítanunk a konzoljainkon, még a megjelenés előtt.

A DualShockers jelentése szerint PlayStation 4-en 50.698 GB-t foglal el a teljes játék, de a játék korai szakasza már 6.583 GB-nyi adat telepítése után is játszható, míg Xbox One-on 50.94 GB hely kell a játéknak. PlayStation Store és az Xbox Store adatai viszont némileg ellentmondanak ennek, mivel az előbbin 40.5 GB, az utóbbin pedig 51.82 GB-nyi helyigény van feltüntetve. Mivel ezek bizonyára a megjelenést megelőző feltételezések voltak, ezért már nem valószínű, hogy aktuálisak és tökéletesen pontosak lennének.

Ti várjátok az új Final Fantasy-t? Ha még ezt magatok sem tudjátok eldönteni, akkor ez az előzetes röviden összefoglalja nektek a játék esszenciáját.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!