Érdekességek a hétvégére rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója

Idén ünnepli 20. születésnapját a Spyro-, a Ratchet & Clank- és a Resistance-sorozattal előálló Insomniac Games. A jeles alkalmat mások egy, a vezérigazgató által írt levéllel, egy poszterrel, esetleg egy videóval ünnepelnék, de nem ők -- az Insomniac Games ugyanis egy videoklippel jelentkezett, ami simán bezsákolta nálam a hét videójának járó díjat.

Megjelent a Battlefield 4 új letölthető tartalma, a Naval Strike, s mint kiderült, a DICE ebben is elrejtett pár meglepetést. Ezek minden valószínűség szerint egy nagy leleplezéshez vezetnek, amit valamikor a jövőben láthatunk majd.

Egy kép a Redditről -- így képzelik el az amerikaiak Párizst: a naplementében sütkérező Eiffel-torony árnyékában egy kisgyerek szaladgál óriási bagettel a kezében, miközben a Szajna partján valaki festeget. 

bioshock-infinite.jpg

Nagyjából ilyen lenne az aknakereső, ha a Dark Souls fejlesztői készítették volna:

aknakereso.jpg

És ha már Dark Souls, pár hete elfelejtettem megmutatni az Inside Gaming aktuális adását, amiben a frissen megjelent Dark Souls 2 volt az alany -- a srácok azonban most ivászattal emelték a tétet, így az amúgy is nagyon szórakoztató stream élvezeti értéke meghatványozódott. Nézzétek:

Az EA nem teljesen van tisztában az álcázás koncepciójával, hiszen ilyeneket írnak: tűnj ki a csatatéren ezzel a prémium álcával!

battlefield-4-premium-camo.png

Több mint tíz éve van már velünk a Halo-sorozat, az egyik rajongó pedig úgy döntött, hogy egy sor, minimalista stílusban elkészített poszterrel állít emléket azon játékoknak, amikkel oly sokan oly sok kellemes órát töltöttünk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Pár érdekesség a Street Fighter sorozattal kapcsolatban, amit talán nem tudtál:

A DeviantArton tevékenykedő Happy-Mutt csak úgy, a saját maga és követői szórakoztatására összedobott egy koncepciórajzot arról, milyen főszereplőt szeretne látni egy Assassin’s Creedben -- még címet is adott a képzeletbeli játéknak.

assassins-creed-5-art.jpg

A hét másik nagyon menő DeviantArt-alkotása Bohlen nevéhez fűződik, aki egy kis nosztalgiázásra visz minket a képével, mely az Age Of Empires 2 főképernyőjének tökéletes mása -- ráadásul ezt Paintben készítette el, s 24 órát dolgozott rajta. Innen is gratulálunk!

age-of-empires-2-paint.png