Érdekességek a hétvégére rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója:

A Shadow of Mordor szerintem legszórakoztatóbb karaktere Ratbag, akit most sikerült kombinálni a GTA 5 minden kétséget kizáróan legjobb mellékszereplőjével, Lamarral, így megkapva a tökéletes NPC-t, Lamar The Cowardot.

Van, aki olyan ügyes a GTA 5 vadászrepülőgépével, hogy hátrafele is tud trükköket bemutatni -- és még jó pár más látványos mutatványra is képes, amit megmutatott nekünk az alábbi videóban.

Az egy dolog, ha valamelyik közkedvelt játék egyik-másik pályáját sikerül újra elkészíteni Minecraftban, vagy megépíteni egy ikonikus hajót, az viszont teljesen más, ha valaki egy működő telefont rak össze. TUAW pontosan ezt csinálta, a gigantikus iPhone-ja pedig meglepően sok mindent tud. 

És ha már Minecraft, akkor itt van még Duncan Parcells alkotása, ami nem a technikai megvalósítás miatt érdemel figyelmet, hanem a belefektetett munka miatt, emberünk ugyanis 2 éven át dolgozott a játék Xbox 360-as változatában, hogy elkészülhessen a tényleg impresszív Titan City.

A DefendTheHouse  rendületlenül folytatja a városi legendák kutatását, ezúttal pedig a Destinyvel foglalkoznak. Egyesek ezt mondják, hogy a rád ragadt gránátot le lehet rázni, ha teleportálsz. Vajon ez igaz? Csak egy módon derülhet ki.

Shots fired.

borderlands-the-pre-sequel-destiny.jpg

Amilyen ijesztő az Alien: Isolation, annyira szép is, de hogy lássuk, pontosan mennyire gyönyörű a játék, ahhoz meg kell néznünk ultrabrilliant videóját, az Other Places legújabb részét, amiben végigvezet minket a Nostromo fedélzetén. Igen, a híres hajó elérhető a játékban, nem csak a Sevastopol.

Nekem is remegne a kezem, ha egy 30 ezer dolláros Magic: The Gathering kártyát találnák.