Érdekességek a hétvégére a rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója:

Emlékeztek, mikor pár hete, pont ebben a rovatban meséltem nektek a DayZ-ben bóklászó kis csoportról, amelynek tagjai túszul ejtik azt, aki szembe jön velük, s addig nem engedik, ameddig kappanhangon el nem éneklik a nemzeti himnuszukat? Ha emlékeztek, felejtsétek is el, ugyanis találtam egy sokkal jobb, vagyis inkább vicces csoportot, de ehhez magunk mögött kell hagynunk a DayZ-t, s egy hasonló túlélőszimulátorba, a Rustba kell átlépnünk.

A szóban forgó bandát Penis Brothersnek hívják, s az erdőséget járva megállítanak mindenkit, akivel szembekerülnek, majd pedig egy ultimátumot adnak: az illető vagy leveszi a gatyáját, vagy lelövik -- a többit a videóban láthatjátok.

A GTAmissions megcsinálta a lehetetlen mutatványt a GTA 5 multiplayer módjában: fogtak egy teherszállító repülőgépet és két kocsit, majd ezekkel egy ugratóra hajtottak, a pilóta pedig elkapta az egyiküket. Zseniális!

Ezen a héten sem maradhatunk DayZ nélkül, de ezúttal nem egy vicces eseményt hoztam, hanem egy élőszereplős kis hülyeséget. Nézzétek!

Valami ilyesmi lenne a Dark Souls, ha a 16 bites érában készült volna el.

dark-souls-16.jpg

A Dorkly rátapintott a lényegre a tegnap bemutatott Sonic Boommal kapcsolatban. A kék sün lába tényleg egyre hosszabb, s ha így folytatja, egyszer eljutunk ide is:

sonic-strider.jpg

Íme egy Tumblr blog a filmekben, tévésorozatokban, reklámokban és persze a játékokban feltűnő ételeknek, az oldal pedig jelentős figyelmet szentelt a GTA 5-ben látható élelmiszereknek, ugyanis több mint 3000 kép született.

gta-5-hot-dog.jpg

Az Insert Coin és a Koch Media megállapodást kötött, aminek értelmében 2014 elején Saints Row 4 mintás pólók, pulóverek és nadrágok lesznek kaphatók. Íme pár variáció. Te hordanád?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!