• November 24-én érkezik a Football Manager 2021
  • Touch és Mobile verzió is lesz belőle

Az idei évben a koronavírus-járvány miatt a szokásosnál tovább kellett várnunk az éves Football Manager-adagra, ám – ahogy azt a fejlesztő Sports Interactive korábban már megígérte – végül megkapjuk még az idén az új játékot: a Sega bejelentette, hogy november 24-én jelenik meg a Football Manager 2021.

erkezik-a-football-manager-2021-rogton-harom-kulonbozo-valtozatban.jpg

A PC-re érkező "teljes" verzió (kedvezménnyel 49.49 euró) mellett két alternatív, némileg lecsupaszított változat is lesz a focimenedzser-játékból. Az egyik a Football Manager 2021 Touch (29.99 euró), amely PC mellett Switch-re is megjelenik, utóbbira valamikor december folyamán, de szintén ezen alapszik a Football Manager 2021 Xbox Edition, amely Xbox Series X-re és Xbox One-ra lesz elérhető az év utolsó hónapjában.

Aki mobilon játszana, az sem marad ki a buliból: a Football Manager 2021 Touch iOS-re és Androidra is elérhető lesz, akárcsak a kifejezetten ezen platformokat becélzó Football Manager 2021 Mobile.

A tavalyi rész, a Football Manager 2020 egyébként pont a múlt héten volt ingyenes az Epic Games Store-on – az időzítés aligha véletlen, hiszen így még nagyobb figyelmet kaphat az idei kiadás.